FORHANDLINGSEVNER
I VERDENSKLASSE I
EN VIRTUEL VERDEN

FORHANDLINGSTEKNOLOGISK UDDANNELSE I EN VIRTUEL VERDEN

I Scotworks virtuelle økosystem er vores flagskibskurs nu også tilgængelig. Det er struktureret på en sådan måde, at det giver os mulighed for at simulere reelle forhandlinger, coachøvelser og give interaktiv feedback, som er essensen af ​​alt hvad vi gør.

Vores eksperttræner instruerer og demonstrerer forskellige teknikker, så vi kan dele fascinerende indsigt, afsløre myter, fortælle historier, der er lette at huske og give eksempler fra det virkelige liv. Resultatet er en unik, inspirerende oplevelse, der forbereder dig til at forhandle uanset hvilket miljø det finder sted i, virtuelt eller på anden måde.

Tro ikke andet, dette er intet, du har været igennem før, mere end 9 ud af 10 deltagere bedømte os højest, læs hvad de siger:

“Jeg var ikke sikker på, hvad jeg kunne forvente - men det var meget bedre, end jeg troede, det ville være. det har virkelig overskredet mine forventninger.”

ÅBNE KURSER

*Vores åbne * kurser tiltrækker deltagere med forskellige niveauer af erfaring, jobfunktioner og kompetencer. Denne mangfoldighed vil hjælpe dig med at lære forhandlingsevner både igennem hinanden og vores ekspertforhandlere. For at forbedre dine forhandlingsevner eller forhåndsreserverer op til 3 pladser, registrer dig nu >>

FIRMAKURSES

Vores firmakurser er bygget op omkring dig og din virksomhed. Du kan nyde et læringsmiljø kun for din virksomhed og et kursusindhold skræddersyet til dig og din virksomheds behov.

TILMELD DIG ET ÅBENT KURSUS

Tilmeld dig et af Scotworks åbne kurser i forhandling og bliv en stærkere forhandler. Følg vores kursusledere og et mix af deltagere med forskellige baggrunde og fra forskellige organisationer. Få en forsmag på de virkelige forhandlinger i realistiske og interaktive workshops.

Se datoerne for vores næste åbne kurser i fohandlingsteknik ...

Kursus Startdato Slutdato Sprog Lokation Tilmeld
Ingen fremtidige kurser
digital-corner.png

DIGITALE VÆRKTØJER TIL AT SKÆRPE DIN EVNER

Når du gennemfører et af vores træningsforløb, får du et livslangt medlemskab af Scotwork Alumni og gratis adgang til en stor vifte af digitale værktøjer:

  • Vores web-baserede forberedelse værktøj: let at bruge, live samarbejde mellem ønskeliste/koncessionbiblioteket og indbyggede hjælpeværktøjer;

  • Negotiation Diagnostic Tool: yder specifik rådgivning omkring status og typen af din forhandling ;

  • Resourcebibliotek: indeholder en stor samling af nyttige tutorials, white papers, ebøger, videoer og Scotworks Blog

Hold øje med de nye og forbedrede digitale værktøjer til at forfine dine forhandlingsevner.

"Absolutely brilliant - insightful with the right balance of theory v practical application - there will be bountiful opportunities to hit the 'higher' deal."

Julie Trewren
Senior Buyer Spirits & RTD's - Matthew Clark

Seneste Blog:

Goodwill Hunting – The Story of Jane’s Cakes

My wife and I own a static caravan in Mid-Wales and for the three years during which we have had it, it has been our weekend bolt-hole and place for the occasional holiday for us and for the family. This year...

Seneste Tweet:

Scotwork Danmark
Kongstrup Mølle Roskildevej 285 E
Vipperød
4390
Denmark
+45 70 27 20 47
info.dk@scotwork.com
Følg os
award 1.jpg
award 2.jpg
Scotwork CPD 2020