BLIV DEN BEDSTE I KLASSEN I ERHVERVSLIVETS FORHANDLINGER

Hvordan er din organisations forhandlingsevner? Hvordan opnår din virksomhed resultater? Har du det rigtige hold, strategi og færdigheder til at sikre din næste kritiske forretningsaftale? Hvordan kan du give dig selv den bedst mulige chance for at opnå den bedst mulige aftale? Hvem var den virkelige vinder i din sidste vigtige forhandling? Scotwork Forhandlingstekniks førende rådgivere arbejder tæt med dig for at besvare disse og andre vigtige spørgsmål. Ved at dele indsigt, skabe strategier og hæve det faglige niveau indgyder vi den bedste forretningspraksis i hele organisationen for at gøre dig mere konkurrencedygtig.

KAPACITETS DIAGNOSE

Hvor effektiv er din organisation til at forhandle? Er du under, på niveau med, eller over branchens gennemsnit? Hvad er du virkelig god til og hvor vil du normalt fejle? Vores diagnostiske tjeneste fortæller, hvor dygtig du er, og hvor og hvordan du kan maksimere dine forhandlingsresultater.

PRØV VORES SPØRGESKEMA

Find ud af, om dine medarbejdere har, hvad der kræves for at blive en stærk og succesfuld forhandler. Vores 75 spørgsmål i forhandlingsevner samler detaljerede forhandlingsrelaterede fakta, på tværs af virksomheden. Resultaterne giver en detaljeret diagnostisk rapport, der fortæller dig:

  • Hvor effektiv dit folk er til at forhandle
  • Almindelige problemer, der skal løses
  • Huller i færdigheder eller uddannelse
  • Prioriteter for din fremtidige faglige udvikling
  • potentielle afkast fra investeringer i forhandlingsteknik
  • Hvordan din virksomhed skiller sig ud fra andre spillere på markedet

Hvordan står du i forhold til andre?

Har du nogensinde spekuleret over, hvorvidt dine forhandlingsevner er konkurrencedygtige? Vores forhandlingsevneanalyse er udarbejdet af en bred vifte af aktører fra alle typer af virksomheder. Det betyder, at resultaterne kan sammenlignes med lignende organisationer i din branche, størrelse og geografiske forhold. Sammenlign dine point med branchens gennemsnit, og de bedste resultater. Se hvor du overgå dine konkurrenter, og hvor du har brug for at sætte ind. Vigtigst af alt, forstå de færdigheder og strategier der skal til for at blive en mere konkurrencedygtig spiller på markedet. For mere information, kontakt en af vores forhandlingskonsulenter nu >>

For at finde ud af mere, kontakt vores forhandlingskonsulenter nu

Aftaletræning

Nogle forhandlinger udfordrer selv de bedste af dine forhandlere. Vores senior konsulenter er klar til at hjælpe dig med at forhandle med succes. Vi bliver en del af dit team. Vi coacher din forhandlingsansvarlige én-til-én, gentager scenarier, udarbejder oplæg og guider dig fra start til slut.

Få forspringet der sikre dig sejren

Uanset om du er ved at forhandle en stor kontrakt, en global handelsaftale, eller en overenskomst, giver Scotwork dit folk flere konkurrencemæssige fordele. Vores senior konsulenter har dybe kommercielle knowhows og forhandlingsekspertise til at skabe, øve og finjusterer din dealmaking. De træner dine forhandlere, rykker hjerter og hjerner og forandrer dine forhandlingsevner, så  selv dine forretningskritiske aftaler vil være en god aftale for dig. For mere information, kontakt en af vores konsulenter nu

For at finde ud af mere, kontakt vores forhandlingskonsulenter nu

OPFØLNINGSANALYSE

Din forhandling er forbi. Støvet har lagt sig. Det er på tide at se virkeligheden i øjnene. Men fik du den bedst mulige aftale? Gav du for meget? Var der flere indrømmelser der kunne være vundet? Vi vurdere styrker og svagheder ved hvordan du nåede dit mål, så du får bedre resultater næste gang.

SKAB EN FORHANDLINGSKLAR FREMTID

Det kan være for sent at ændre det endelige resultat, men ved at evaluere og lære af dine resultater vil det hjælpe dig til at komme bedre i mål næste gang du skal forhandle den store aftale. Scotwork giver dig en uafhængig og professionel opfattelse af, hvad der skete ved forhandlingsbordet. Ved skridt for skridt at analysere din forhandlingsproces og slutresultat, vil vi fremhæve, hvad der fungerede godt og hvad der ikke gjorde. Vi identificerer forspildte muligheder og viser dig, hvordan en lille kursændring ville have givet et langt bedre resultat. Vi angiver nøjagtigt, hvordan man kan hæve præstationerne gennem en perfektionering af strategi, teknologi og ekspertise og giver dermed dine folk den viden og tillid der skal til for at få mere ud af fremtidige forhandlinger. For mere info, kontakt en af vores konsulenter >>

For at finde ud af mere, kontakt vores forhandlingskonsulenter nu

Seneste Blog:

Getting It Done!!

It is quite easy to see the problem of negotiators being involved in the deal, but not the act of putting the deal into practice. The sales team who are committed to delivering on their target may not be that concerned about what happens at the implementation stage, or worse leave it to others to pick up the pieces when they over-promise or throw everything in to get the signature on the paper.

Seneste Tweet:

Scotwork Scandinavia
Kongstrup Mølle Roskildevej 285 E
Vipperød
4390
Denmark
+45 70 27 20 47
info.dk@scotwork.com
Følg os
cpd.png
voty2016_sign_gold.png