Indsigt

Der er meget, vi gerne vil sige.

Med mere end 35 års erfaring, 35 kontorer rundt omkring i verden, og mere end 120 erfarne konsulenter dedikeret til forhandling, så har du ret i, at når det handler om forhandling, så er der meget vi gerne vil sige.

Vi har samlet nogle af vores tanker og idéer sammen for at guide dig igennem den komplekse (og ved første blik), kaotiske forhandlingsverden.

De af jer, der er så heldige at I allerede har deltaget på et af vores kurser, vil med det samme kunne finde et system i det kaos - men trænger måske til en genopfriskning eller en dybere indføring i de strategiske overvejelser, der omgiver en forhandling (kontakt os, hvis du har behov for en liste over vores opfølgningskurser eller kursus i strategisk forhandling.)

I rammen til højre kan du læse vores "white papers" og "top tips" om forhandling. De dækker emner så forskellige som "Er kvinder bedre forhandlere end mænd?" "Hvordan forhandler man med aggressive personer?" og "Rimelighed i forhandling."

De af jer, der endnu ikke har deltaget i vores forhandlingstræning, kan læse hvad tidligere deltagere siger om os ved a klikke her.

Vi håber for jer alle, at I kan finde noget I kan bruge i vores artikler.

Hver uge laver vi en Scotwork blog som giver insigt i vores syn på, hvordan forhandlinger har indflydelse på vores hverdagliv og de problemstillinger, vi står overfor. Tilmeld dig til vores Negotiation Blog, så får du dem direkte i din indboks.

Scotwort er ekspert i forhandlingstræning.