Skræddersyet tilgang

Hvis du ønsker et firmakursus i forhandlingstræning, tilpasser vi selvfølgelig efter dine behov. Vi bruger tid på at forstå de specielle forretningsmæssige udfordringer, du har i jeres organisation og i jeres kultur. Derefter anbefaler vi det forløb, der passer til jeres situation.

Vi tilbyder også regelmæssigt åbne kurser i alle de Skandinaviske lande på lokalsprog, såvel som  på engelsk. Det er ideelt for enkeltpersoner, eller hvor det ikke er muligt for en organisation at have 12 personer på kursus i samme uge. De åbne kurser anvendes også, så en enkelt person kan teste programmet, før det rulles ud i hele organisationen, eller som opfølgning for nye medarbejdere efter organisationen har gennemført. Vi indbygger tid undervejs, hvor vi kan tilbyde specifik rådgivning til den enkelte.  

Mange af deltagerne på vores åbne kurser nyder den mulighed, der er for at arbejde med personer med andre baggrunde, roller og organisationer. Vi har maksimalt 3 personer fra samme organisation på vores åbne kurser for at sikre det rette mix.

Scotwork konsulent Annabel Shorter forklarer fordelene ved et åbent kursus: